Davčna svetovalka
Telefon: 01 600 30 95
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Petra se je družbi Cautela Pros pridružila v letu 2009. Kot davčna svetovalka pretežno sodeluje pri reševanju davčnih vprašanj s področja davka na dodano vrednost. Na začetku je sodelovala na vseh davčnih področjih, veliko tudi pri pripravi dokumentacije o transfernih cenah, kasneje se je specializirala za davek na dodano vrednost. Od leta 2010 je tudi korespondentka nizozemske organizacije IBFD za področje DDV v Sloveniji. 

V okviru svojih nalog svetuje tako lokalnim kot mednarodnim družbam in pripravlja mnenja glede pravilne DDV obravnave transakcij. Tujim davčnim zavezancem svetuje glede obveznosti identifikacije za namene DDV v Sloveniji, jim pomaga pri identifikaciji za namene davka na dodano vrednost ter svetuje in operativno pomaga pri pripravi davčnih evidenc in obračuna davka na dodano vrednost. Sodeluje pri opravljanju skrbnih pregledov s področja davka na dodano vrednost.

Diplomirala je na Ekonomski fakulteti v Ljubljani. V okviru mednarodne študentske izmenjave Socrates-Erasmus je opravila del svojih študijskih obveznosti na Radbout University na Nizozemskem. Zaključila je magistrski študij na Pravni fakulteti v Mariboru, smer davčno pravo. Tekoče govori in piše angleško, uči se ruski jezik.

 


Nazaj na vrh strani